Hvorfor polariserede solbriller?

Clarity. Contrast. Less glare. Just stunning!

Hvorfor polariserede solbriller?

Der findes et hav af fordele ved polariserede solbriller. Hvis du gerne vil blive klogere på forskellen fra traditionelle solbriller, så læs videre her.  

Hvad er polaroid solbriller?

Teknisk set er linsen i et par polaroid solbriller identiske med almindelige linser. Forskellen er, at den polariserede linse har fået en kemisk behandling med en form for film, som gør at kun bestemte lysbølger kan trænge igennem glasset og reducerer blændinger fra omgivelserne. Men ikke nok med det, så giver de ultimativ skarphed og klarhed, som gør brillerne komfortable at have på i alt slags vejr. Polariserede solbriller har de seneste mange år været et must-have for professionelle sportsudøvere, hvor refleksioner og genskin fra solen kan have konsekvenser for deres præstation. Særligt inden for sejlsport og skisport er polaroid solbriller en vigtig del af outfittet. Men det er bestemt ikke kun sportsudøvere, som kan bruge polariserede solbriller - det kan alle. Og hvis du vil gøre dine øjne en tjeneste, så er polaroid vejen frem, når du skal passe på dine øjne. 

Hvordan virker polaroid solbriller?

Som allerede nævnt, så er der en lang række fordele ved at vælge polaroid solbriller frem for almindelige solbriller. For at gøre det mest overskueligt for dig, så har vi listet alle fordelene her:

Bedre visuel komfort og klarhed - både udendørs og indendørsReduktion af blænding i stærk lyssætningMindre belastning af dit syn, da du undgår at knippe dine øjne sammenUltimativ skarphed og klarhedBedre kontrast med ægte farveopfattelse

Hvorfor vælge polariserede solbriller fra MONONOW?

Vi har skabt en kollektion af polariserede solbriller, som er prikken over i’et i dit look. Når du køber et par polaroid solbriller fra MONONOW, så garanterer vi, at du får en stilsikker brille, som er fremstillet ansvarligt af de bedste kvalitetsmaterialer. I æsken medfølger der altid pudseklud, brillesnor og et smart sammenklappeligt etui, som er nemt at have i baglommen eller tasken, når du bruger solbrillerne.

Så skal du vælge polariserede solbriller eller ej? Vi synes fordelene taler for sig selv. Hvis du føler dig overbevist, så udforsk vores univers af stilsikre polaroid solbriller.