Hvorfor polariserede solbriller?

Der findes et hav af fordele ved polariserede solbriller. Hvis du gerne vil blive klogere på forskellen fra traditionelle solbriller, så læs videre her.  


Hvad er polaroid solbriller?

Teknisk set er linsen i et par polariserende solbriller identiske med almindelige linser. Forskellen er, at det polariserende filter i vores solbriller er beskyttet imellem 2 lag CR39 linser, som er blandt de allerbedste, når det kommer til optisk klarhed og en synsoplevelse uden forvrængninger. Det polariserende filter sikrer, at kun bestemte lysbølger kan trænge igennem glasset og reducerer dermed blændinger fra omgivelserne. Men ikke nok med det, så giver de en ultimativ skarphed og kontrast, som gør solbrillerne komfortable at have på, og bidrager med en optimal beskyttelse af hårde UV stråler. Polariserede solbriller har de seneste mange år været et must-have for professionelle sportsudøvere, hvor refleksioner og genskin fra solen kan have konsekvenser for deres præstation. Særligt inden for sejlsport og skisport er polariserende solbriller en vigtig del af outfittet. Men det er bestemt ikke kun sportsudøvere, som kan bruge polariserede solbriller - det kan alle. Gør dine øjne en tjeneste, prøv polariserende solbriller fra Mononow.


Hvordan virker polaroid solbriller?

Som allerede nævnt, så er der en lang række fordele ved at vælge polariserende solbriller frem for almindelige solbriller. For at gøre det mest overskueligt for dig, så har vi listet alle fordelene her:

 

  • Bedre visuel komfort og klarhed.
  • Reduktion af genskin.
  • Mindre belastning af dit syn, da du undgår at knippe dine øjne sammen.
  • Ultimativ skarphed og kontrast med ægte farveopfattelse.


Hvorfor vælge polariserede solbriller fra MONONOW?

Vi har skabt en kollektion af polariserede solbriller, som er prikken over i’et i dit look. Når du køber et par polaroid solbriller fra MONONOW, så garanterer vi, at du får en stilsikker brille, som er fremstillet ansvarligt af de bedste kvalitetsmaterialer. I æsken medfølger der altid pudseklud, brillesnor og et ekslusivt sammenklappeligt etui, som er nemt at have i baglommen eller tasken, når du bruger solbrillerne. 

Så skal du vælge polariserede solbriller eller ej? Vi synes fordelene taler for sig selv. Hvis du føler dig overbevist, så udforsk vores univers af stilsikre polariserende solbriller.

 

Ulemper ved polariserende solbriller.

Selvom vi ikke er i tvivl om, at polariserende solbriller er det rigtige valg for de fleste, så er der alligevel nogle ulemper vi følger os forpligtet til at nævne. Der er ikke mange, men nogle digitale systemer, eks. GPS, bruger krystalliserende polariserende filtre, og med en optisk polariserende sollinse, så vil skærmen forekomme helt sort. Forklaringen, kort fortalt, ligger i den vertikale filtrering af horisontale lysbølger. Dette kan også fremprovokeres, hvis du tager 2 polariserende solbriller, og ligger den ene i 90 grader foran den anden.

Derudover er det heller ikke alle, der er enige med os i, at polariserende solbriller er det perfekte valg til skisport. Det vil vi nu som udgangspunkt mene, men er du skibumsen, som ligger en dyd i at spotte iset snetopping, og kun foretrækker pulversne, så vil de polariserende solbriller fjerne genskinnet fra den iset topping, og dermed kamuflere muligheden for at undgå ”ising”, men det lader vi være op til den enkelte at afveje fordelene mod ulemperne.

Fri fragt

Vi giver fri fragt på alle vores ordrer. Så ingen uventet ekstra udgift!

Hurtig levering

Vi har hurtig levering, så du skal ikke vente længe på dine nye solbriller.

Chat support

Du har altid mulighed for at chatte med os, hvis du har spørgsmål eller anden brug for hjælp.