Betingelser og vilkår

Virksomhedsoplysninger
Mono Riots ApS
CVR.41457627
Saralyst Allé 53
8270 Højbjerg
Danmark
E-mail: webshop@mononow.dk
Telefon: +45 40461010

Vi modtager følgende betalinger
Du kan betale med disse betalingskort i vores shop: Dankort, Visa, Maestro, MasterCard, Visa Electron, PayPal og MobilePay.

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på www.mononow.dk skal du igennem 6 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven "tilføj til kurv", gå herefter til kassen ved at trykke "Checkout".
2. Godkend eller ændr. antal, og tryk herefter på "Checkout" knappen. 
3. Vælg betalingsform
4. Indtast dine personlige oplysninger, klik næste.
5. Indtast herefter dine kreditkortoplysninger og klik næste.
6. Gennemse dit køb, sæt kryds i at du godkender købet og bum, varen er købt og inden længe på vej til dig.

Bestilling
På www.mononow.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med www.mononow.dk indgås aftaler på dansk og engelsk. Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til webshop@mononow.dk

Betaling
Der vil ikke blive pålagt et transaktionsgebyr. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.mononow.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Levering
Vi leverer til hele verden.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dage til at meddele at du fortryder købet når du handler på www.mononow.dk og herefter 14 dage yderligere til at sende varen tilbage til os.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Mono Riots ApS
Saralyst Allé 53
8270 Højbjerg
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Den eneste omkostning du har når du fortryder et køb, er portoen til at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en returseddel som du modtager på mail, sammen med købet af din returlabel.

Hent din returseddel her
Hent din returlabel her (Husk at notere ordrenummer)

Hvis der er noget galt med varen (Reklamation)

Når du handler på www.mononow.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger til at sende varen retur til os.

Varen skal sendes til:
Mono Riots ApS
Saralyst Allé 53
8270 Højbjerg
Danmark

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

I forbindelse med din ordre indsamler vi de oplysninger, som er nødvendige til vores opfyldelse af kontrakten.

Hvis du har accepteret, at vi må fremsende dig nyhedsbreve om varer, som er tilsvarende den vare du har købt, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved anvendelse af funktionen til afmeldelse af nyhedsbreve i fremsendte mail.  Vi sletter dine personoplysninger i forbindelse med denne anmodning.

 

Datasikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesret, herunder Databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og oplysningerne vil blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare disse. Det betyder som udgangspunkt, at oplysningerne slettes, når vi ikke længere har en retlig forpligtelse til at opbevare disse.

Vi anvender tredjeparter til ekspeditionen af din ordre, og vi har sikret, overgivelsen af dine oplysninger ikke forringer sikkerheden i behandlingen af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til indsigt i de oplysninger vi behandler om dig. Du har også ret til at få korrigeret oplysninger, og i nogle tilfælde begrænset vores Behandling. I nogle tilfælde har du krav på sletning af dine personoplysninger, og du har altid ret til dataportabilitet (dine personoplysninger overført til dig eller en anden dataansvarlig).

Du kan klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Vi skal dog anmode dig om at kontakte os først, hvis du mener at vi behandler dine oplysninger i strid med databeskyttelsesretten.

 

Kontaktoplysninger:

Mono Riots ApS
Saralyst Allé 53
8270 Højbjerg
Danmark
E-mail: webshop@mononow.dk

Fri fragt

Vi giver fri fragt på alle vores ordrer. Så ingen uventet ekstra udgift!

Hurtig levering

Vi har hurtig levering, så du skal ikke vente længe på dine nye solbriller.

Chat support

Du har altid mulighed for at chatte med os, hvis du har spørgsmål eller anden brug for hjælp.